Diabetes typ 1

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Tipe 1 diabetes ora minangka umum minangka Tipe-2. Punika babagan 0,5% saka pedunung ing Swedia wis typ-1 diabetes.

Iki jinis diabetes wis ditondoi dening pancreas bisa gawé cukup insulin.

Penyakit punika hereditary kanggo sawetara jurusan.

Bakal diaknosa supaya kanggo njupuk insulin kanggo Otot lan jaringan kudu bisa njupuk munggah glukosa (gula) saka getih.